Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament plante Eco Bio Humus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Brand
BioHumusSol
Cod produs
C145-1l
Out Of stock
Descriere
Plantele tratate cu Eco Bio Humus au un sistem imunitar foarte puternic ce le face mai rezistente la schimbari bruste de temeratura si la boli.

Produsul, prin compozitia sa, este Autorizat in temeiul Regulamentului European (CEE) Nr. 2092/91 si mentinut conform art. 16 aliniatul (3) litera (c) din Regulamentul nr. 834/2007 si 889/2008 ANEXA II, fiind acceptat pentru a fi folosit in AGRICULTURA ECOLOGICA (BIO).

BENEFICII:

Plantele tratate cu Eco Bio Humus isi produc proprii regulatori de crestere (citochinine, gibereline, auxine, etilena, etc.).

Plantele tratate cu Eco Bio Humus au un sistem imunitar foarte puternic ce le face mai rezistente la schimbari bruste de temeratura si la boli.

Eco Bio Humus ajuta la o germinare mai rapida, dezvolta un sistem radicular mai bun si mai puternic, creeaza o mai buna retinere a umezelii in plante, determina o inmugurire accelerata, ajuta la o crestere mai rapida si rezistenta la diferite bacterii si fungi daunatori.

Eco Bio Humus previne aparitia si cresterea micro-florei patogene.

Eco Bio Humus reduce consumul de apa cu 40%.

Eco Bio Humus reduce continutul de nitrati din fructe si legume, creste continutul de fructoza, proteine si vitamine, nu contine si nu ofera conditii de viata pentru E. Coli, Salmonella sau alti daunatori.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura