Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fertilizant peleti ecologic Pellets BioHumusSol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 lei Lei
Brand
BioHumusSol
Cod produs
C46-250g
Out Of stock
Descriere
Biohumussol este cel mai bun fertilizant deoarece contine concentratii inalte de bacterii benefice si alte microorganisme, multi stimulenti biologici activi pentru plante, vitamine, aminoacizi, acid fulvic si huminic, adaugate in timpul procesului digestiv al ramei. Humusul ramelor inlocuieste in totalitate orice ingrasamant chimic sau organic si contine de 100 de ori mai multi nutrienti si microorganisme benefice plantelor.

Concentratiile azotului, fosforului, potasiului, magneziului, calciului si ale altor elemente benefice sunt de multe ori mai mari decat in cel mai bogat sol. Prin proprietatile si compozitia chimica, humusul reprezinta o componenta esentiala a solului, care-i confera insusiri specifice, cat si un anumit nivel de fertilitate. Humusul si materia organica din sol reprezinta rezerva solului in elemente nutritive, care-i determina chiar fertilitatea.

Biohumussol este in sine un vermicompost, produs cu ajutorul ramelor, un substrat mineral-organic, pur ecologic, neavand in compozitia sa nici un fel de conservant. Ramele transforma absolut orice substanta organica in cel mai bogat fertilizant organic, cunoscut de om, humusul de rama. Humusul de rama poseda in proportie mare toate cele 16 elemente de care plantele au nevoie. Biohumussol imbunatateste considerabil structura solului, scazandu-i densitatea, crescandu-i aeratia si absorbtia azotului din atmosfera, ajutand in felul acesta plantele sa creasca puternice si sanatoase.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura