Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fertilizant lichid ecologic BioHumusSol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13 lei Lei
Brand
BioHumusSol
Cod produs
C12-250ml
Out Of stock
Descriere
BioHumusSol este un ingrasamant organic 100%, produs cu ajutorul ramelor, fiind astfel un input ecologic certificat, fara chimicale. Biohumussol Lichid este un fertilizant humic activ, pur ecologic, ce stimuleaza cresterea si sanatatea plantelor, devenind mai rezistente la schimbari bruste de temeratura sau boli.

Toti nutrientii disponibili in extract vor fi absorbiti la nivel celular de catre plante, ceea ce duce la activarea proceselor fiziologice si bio-chimice permitand asimilarea maxima a substantelor ce sunt benefice pentru plante.

Plantele tratate cu ingrasamantul organic Biohumussol Lichid au un sistem imunitar mai puternic ce le face mai rezistente la schimbari bruste de temeratura si la boli. Continutul de metale grele este mult mai scazut decat normele stabilite.

Alte beneficii ale folosirii acestui ingrasamant organic sunt dupa cum urmeaza: germinare rapida, sistem radicular mai bun si mai puternic, o mai buna retinere a umezelii in plante, inmugurire accelerata, crestere mai rapida si rezistenta la diferite bacterii si fungi daunatori. Ingrasamantul Biohumussol Lichid previne aparitia si cresterea micro-florei patogene, reduce continutul de nitrati din fructe si legume, blocheaza absorbtia de metale grele din sol de catre plante, creste continutul de fructoza, proteine si vitamine. Stimuleaza inflorirea, fertilitatea, imbogateste gustul si rezistenta produselor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura