Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fertilizant granulat ecologic Vermicompost BioHumusSol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8 lei Lei
Brand
BioHumusSol
Cod produs
C42-250ml
Out Of stock
Descriere
Biohumussol Solid (Vermicompost) este un ingrasamant organic de generatie noua, pur ecologic, produs cu ajutorul ramelor. Este un fertilizant concentrat, mineral-organic unic, neavand in compozitia sa niciun fel de conservant.

UN SINGUR MC DE HUMUS INLOCUIESTE 16 MC DE GUNOI DE GRAJD

Aceste nutriente, impachetate intr-o membrana solubila in apa, sunt eliberate gradual, in concordanta cu nevoile plantelor, si sunt consumate cu usurinta de acestea. Humusul de rama este cel mai bun fertilizator deoarece contine concentratii inalte de bacterii benefice si alte microorganisme, multi stimulenti biologici activi pentru plante, vitamine, aminoacizi si antibiotice, acid fulvic si huminic, adaugate lui in timpul procesului digestiv al ramei. Acestea sunt de 100 ori mai multe decat in balegar, iar ingrasamintele chimice nu le contin deloc. Humusul ramelor inlocuieste in totalitate orice ingrasamant chimic sau organic necesar fermei dvs.

HUMUSUL TINE PARAZITII LA DISTANTA

Biohumussol nu contine si nu ofera conditii de viata pentru E.Coli, Salmonella sau alti daunatori. Vermicompostul (Biohumusul), este unicul ingrasamant, acceptat in UE ca amendament pentru agricultura biologica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura